A TANDEM SE 2018. évi sakkversenye.

2018. március 3-án rendezte meg a Tandem SE gyakorló sakkversenyét Kaposmérőben, a Hunyadi János Általános Iskolában. 16 résztvevő , köztük két felnőtt harcolt a pontokért két csoportban, fordulónként 2 mérkőzéssel , körmérkőzéses rendszerben.
Az „A” csoport végeredménye:

1. Dóczi Balázs 13,5
2. Kiss János 11,5
3. Kiss János Benedek 8,0
4. Máté Adrián 7,0
5. Dan Manuel 5,0
6. Bese Máté 5,0
7. Dan Ábrahám 3,0
8. Vincze Dániel 3,0

Az első két helyezett versenyzők felnőttek, ők nem kaptak érmeket. Az aranyéremért Kiss János Benedek és Máté Adrián 4 játszmás párosmérkőzést játszottak. Kiss János Benedek kapta az aranyat, Máté Adriáné lett az ezüstérem. A bronzérem Bese Mátéé lett , aki Dan Manuelt győzte le 4 játszmában.
A B csoport végeredménye:

1. Mészáros Marcell 13,0
2. Illés Dániel 11,0
3. Fodor Eljon 9,0
4. Layton Patrick 6,5
5. Dóczi Levente 6,0
6. Verőczi Janka 5,0
7. Novák Lora 3,5
8. Dóczi Lilla 2,0

Itt Mészáros Marcellé lett az aranyérem, Illés Dániel kapta az ezüstöt és Fodor Eljon lett a bronzérmes. A lányok aranyérmét Verőczi Janka szerezte meg. Novák Lora lett az ezüstérmes, Dóczi Lillának jutott a Bronzérem. Az aranyérmesek egy-egy hasznos sakk-könyvvel is gazdagodtak. A díjakat Dr. Bánkúti Gyöngyi adta át. A versenybíró Máthé Gáspár volt.

Tandem Kupa sakkverseny

Szeptember 29-én a kaposmérői Faluházban tartott előadást Adorján András nemzetközi nagymester a sakkal kapcsolatos- más területeket is érintő- nézeteiről . Az előadáson résztvevő diákok kérdéseket tehettek fel az olimpiai aranyéremmel rendelkező, az aktív sakkot már régebben abbahagyó nagymesternek. Az előadás zárásaként a jelenlévő diákok többféle ajándék könyv közül választhattak . Másnap került sor a Tandem –kupa diák sakkversenyre, melyet két korcsoportban- alsós és felsős- 7 fordulós rendszerben bonyolítottunk le. A versenyen 25 fő vett részt, akik 10-10 perces időbeosztású partikban küzdöttek a dobogós helyezésekért. A díjazás korcsoportonként és nemenként történt. Minden csoportban hat fő lett díjazott. Valamennyi résztvevő emléklapot kapott Adorján András aláírásával.
Dobogós eredmények:
Alsós leány:1. Kis-Bank Anna 2. Gavallér Csillag 3. Fábos Roxána
Alsós fiú: 1. Rózsa Gergő 2. Máté Adrián 3. Vincze Dániel
Felsős leány: 1.Szilágyi Alexandra 2. Harmath Borbála 3. Bordás Bianka
Felsős fiú: 1. Takács Dominik 2.Gavallér Bogát 3. Kis-Bank András
A gyermek verseny mellett felnőtt csapatversenyre is sor került , négy 2-2 fős csapatokkal.
Végeredmény: 1. Máthé Gáspár- Kis-Bank Tamás 2. Szoták László- dr. Illés Attila 3. Dan Dániel- Horváth Richárd 4. Bánkúti Gyöngyi- Deák Ferenc
A kétnapos rendezvényt a NEA és a Kassai Fogadó támogatásával a Tandem SE bonyolította le.

Sportnap 2015

A kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Tandem- kupára az előző évekhez képest jóval kevesebb csapat nevezett. Így körmérkőzéses formában döntötték el a csapatok a dobogós helyezéseket. Küzdelmes és sportszerű mérkőzéseken az alábbi eredmény született. Első helyezett a tavalyi bronzérmes Hangover Team csapata lett, az ezüstérmet a Szeszitalok csapata szerezte meg, míg bronzérmes a névadó egyesület Tandem csapata lett .Ők idén már - külsőleg mindenképpen -csapat formát mutattak nem utolsó sorban az új egyen pólónak köszönhetően, mindemellett csak az utolsó pillanatban csúsztak le az első helyről. A tavalyi bajnok Szupercsapat most csak a negyedik helyezést tudta megszerezni. A torna gólkirálya a Tandem csapatából Vadas András lett 10 góllal.

Sportnap 2014

A hagyományokhoz híven, a két ünnep között került megrendezésre - a környéken, igén népszerű -Tandem SE kispályás labdarúgótornája december 27-én. A tornára 12 csapat nevezett, amelyeket 3 db 4-es csoportba sorsoltunk. A csoportokból az első két helyezett továbbjutott, így marad 6 csapat, ők egyenes kiesési szakaszban harcoltak a dobogós helyezésekért. A dobogón elfoglalt helyekért a Szupercsapat, Haverok és a Hangover Team körmérkőzést vívott egymással. Küzdelmes, olykor igen kemény csaták zajlottak a parketten. A tornát a Szupercsapat nyerte a tavalyi címvédő Haverok és a Hangover Team előtt. A torna gólkirálya: Horváth Roland lett 11 találattal.

Sportnap 2013

Hetedik alkalommal került megrendezésre december 28-án a Tandem SE által szervezett sportnap. A nézőközönséget - a pihenő játékosokon kívül - szépszámú „civil” alkotta ,akik lelkesen buzdították az olykor kemény csatákat vívó csapatokat. A tornára 12 csapat nevezett . Három 4 es csoportban játszották a csoportmérkőzéseket a csapatok. Minden csoportból az első kettő jutott a következő körbe, majd az egyenes kieséses szakaszt követően a legjobb három csapat helyosztókkal döntötte el, hogy a dobogó hányadik fokára léphetett fel. A tornát a „Haverok” csapata nyerte, második helyen - rosszabb gólkülönbséggel - a „Váratlan” , míg a harmadik helyen az „In-Team” csapata végzett. A torna gólkirálya Pallósi Ádám lett .

Sportnap 2012

Hatodik alkalommal került megrendezésre december 29-én a Tandem SE és A HJÁMK által szervezett sportnap. Szépszámú nézőközönség buzdította az olykor kemény csatákat vívó lelkes csapatokat. Teremfocira 16 csapat nevezett. Négy 4 es csoportban játszották a csoportmérkőzéseket a csapatok, minden csoportból az első kettő jutott a következő körbe, majd az egyenes kieséses szakaszt követően a legjobb négy csapat helyosztókkal döntötte el, hogy a dobogó hányadik fokára léphetett fel. A tornát a „Tűrdel” csapata nyerte, második helyen a Joga Bonito (egyetlen csapat melyben hölgy játékos is szerepelt) míg harmadik helyen az „Amígó” csapat végzett. A torna gólkirálya Kuti Krisztián lett 9 góllal.

Este 5 órai kezdettel került megrendezésre a meghívásos lábtenisz torna melyet a Farkas-Miovecz páros nyert a Horváth-Sánta páros előtt.

Sportnap 2011

Ötödik alkalommal került megrendezésre a hagyományokhoz híven december 30-án a Tandem SE által szervezett sportnap. Szépszámú nézőközönség is buzdította az olykor kemény csatákat vívó csapatokat. Teremfocira 12 csapat nevezését tudták elfogadni a rendezők. Három 4 es csoportban játszották a csoportmérkőzéseket a csapatok, majd az egyenes kieséses szakaszt követően a legjobb három csapat körmérkőzéssel döntötte el, hogy a dobogó hányadik fokára léphetett fel. A tornát a „Nyakleves-Béta” csapata nyerte, második helyen az „Amígó”, harmadik helyezett a nem is falábú „Faláb” csapata végzett. Gólkirályi cím birtokosa Jutai Tamás lett 9 góllal.

Este 5 órai kezdettel került megrendezésre a meghívásos lábtenisz torna 5 páros részvételével,melyet Dani Zsolték nyertek a Horváth - Ferencz páros előtt.

Sportnap 2010

2010. december 30-án került megrendezésre –immár negyedik alkalommal- a Hunyadi János Általános Iskolában az egész napot kitöltő „ SPORTNAP" rendezvény a Tandem SE szervezésében. A szép számú közönséget is vonzó kispályás labdarúgás 3 ötös csoport körmérkőzéseivel indult. A csoportok első második helyezettjei egyenes kieséssel döntötték el a döntőbe való jutást. A végső helyezés újfent körmérkőzés során alakult ki. A végeredmény: 1.Mikrocenter 2. Kadarkút 3. Böhi autó A gólkirály Parrag Zsolt lett, míg a legidősebb játékos különdíját idén is Horváth János kapta. Késő délután került megrendezésre - hat páros részvételével - a lábtenisz verseny, melyben nagybajomi és kaposvári párosok is játszottak a helyiek mellett. A versenyt végül ifj. Farkasék nyerték Véber Lászlóék előtt.

Sportnap 2009

 2009. december 30-án került megrendezésre –immár harmadik alkalommal- a  Hunyadi János Általános Iskolában az egész napot kitöltő „ Sportnap „ rendezvény.

A szép számú közönséget is vonzó kispályás labdarúgás 3 négyes csoport körmérkőzéseivel indult. A csoportok első második helyezettjei egyenes kieséssel döntötték el a döntőbe való jutást. A végső helyezés újfent körmérkőzés során alakult ki.

A végeredmény: 1.Mikrocenter  2. Mérői öregfiúk  3. Tandem SE

A gólkirály Szaka Dávid lett, míg a legidősebb játékos különdíját Horváth János kapta.

Késő délután került megrendezésre - öt páros részvételével - a lábtenisz verseny, melyben a gyengébb nem képviselői is megmérették magukat. A versenyt végül  a Farkas- Zatykó  páros nyerte a Gulyás – Mezőfi duó előtt.

A sportnapot a Tandem SE szervezte és bonyolította le.

 

Sportnap 2007

 A 2007.év  utolsó vasárnapján került megrendezésre  a  Hunyadi János Általános Iskolában az egész napot kitöltő „ Sportnap 2007 „ rendezvény.

Lehetett asztaliteniszezni, csócsózni és rexen játszani szabadon. A tömeget vonzó program azonban a kispályás labdarúgás volt. Két 4-es csoportban küzdöttek a csapatok. A négyes döntőbe bejutottak között szoros eredmények születtek. A versenyt végül büntetőrúgásokkal a „Pellini kávézó” csapata nyerte a „Mérő ifi” ellen. Harmadik helyen a „Re Play”, míg a negyediken a „ Mérő öregfiúk” végezetek.

A  késő délután kezdődő páros lábtenisz versenyt ,- melyben öt pár körmérkőzéses küzdelme zajlott- a Gulyás Sándor- Véber László nagybajomi páros nyerte.

Az egész napos rendezvényt a kaposmérői Tandem SE szervezete és bonyolította le.