Rólunk... 

A jelenlegi épület alapjait, már több mint 30 éve rakták le. 2000-ben egy nagymértékű felújítás keretében az épület egy új harmadik szinttel bővült, melyben hét új tanterem, öt új szertár-dolgozó, valamint egészségügyi helyiségek kaptak helyet. A harmadik szinten hét tanterem, öt szertár-dolgozó kapott helyet. Megszépült az épület kívülről is, hőszigetelt vakolattal, valamint hőszigetelt műanyag ablakokkal alakították át. Kialakítottuk nagyrészt a szaktantermi rendszert, amely javítja az oktatás minőségi feltételeit. Jelenleg az iskola épületében 18 tanteremben folyik az oktatás, valamint itt kapott helyet a községi és iskolai könyvtár.

 

1993-ban építettek az iskolához egy 20 m x 40 m-es tornatermet egy tanteremmel, kis zsibongóval, két öltözővel-fürdővel, egy szertárral és egy nevelői szobával. A környéken talán a legnagyobb tornateremmel rendelkezünk. Lehetővé teszi a teremfoci, kézilabda, röplabda, kosárlabda és a tenisz sportágak oktatását, és versenyek rendezését is. Ezen kívül az iskolai és községi rendezvények helyszínéül is szolgál.

 

Sikerült kialakítani egy modern multimédiás számítógéptermet 1997-ben. Ezt folyamatosan - igaz kis lépésekben - tudjuk fejleszteni. Jelenleg 22 db hálózatba kötött számítógépünk van, és mindegyikről elérhető az internet. A 2006-os tanév végétől már szélessávú ADSL vonalon internetezhetnek tanulóink. Az iskola pedagógusainak munkáját két számítógép, nyomtató és gyors internet-kapcsolat segíti. A könyvtárban három számítógépet helyeztünk el, amelyeken tanórán kívül játszhatnak, gyakorolhatnak diákjaink.

  

A 2005/2006-os tanévtől iskolánk lehetőségei alapfokú művészeti oktatással bővültek. Tanulóink választhatják a zongora,   gitár, furulya, fuvola trombita és ütő hangszereket,  valamint szolfézst is tanulhatnak.

A zene  mellett  néptánc elsajátítására is van lehetőség..

Az intézmény 3 hektáros parkosított területe nagyon jó lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, sportolásra. Megtalálható itt füves focipálya, bitumenes kézilabdapálya, salakos teniszpálya, valamint a kicsiknek játszótér. A parkban pihenő diákok számára padok vannak elhelyezve.